Ravnsgårdsvej 27, 7000 Fredericia

Dejlig villa i attraktivt kvarter med kort til vand og natur

I det hyggelige Snoghøj i Fredericia, finder man denne skønne familie villa på 173 m2. Der er naturtætte omgivelser, og det er meget børnevenligt område. En del af husene på Ravnsgårdsvej, herunder denne villa har medejerskab af et strandstykke, der med udlagt badebro om sommeren, grøn natur og lille sø med rigt fugleliv, danner gode rammer om familiens udeliv og naturoplevelser. Kultur, byliv og shopping finder man indenfor få minutter. Og der er kort til motorvejsnettet hvis man skal pendle dagligt.

Boligen er indrettet med stort bryggers med fjernvarme installation og god skabsplads. Her er videre adgang til et dejligt køkken. Ønsker man et større alrum er det let at etablere. Stor dejlig stue med godt lysindfald i forbindelse med en hyggelig nedsænket afdeling med flotte klinkegulve med gulvvarme og ovenlysvinduer. Forældre afdeling med soveværelse og adgang til bad med bruseniche og gulvvarme.

1 salen er indrettet med 3 dejlige værelser og et stort badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Fra 1.salen er her udsigt til vandet.

Der er en flot anlagt have med hyggekroge og en overdækket terrasse til de kølige aftener. Endvidere god carport til bilen og et godt redskabsrum. Huset er nymalet indvendigt og indflytningsklart.

Ring og bestil en fremvisning i dag på 28904390.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.