Enghavevej 6, 6000 Kolding

Lækker renoveret villa i Bramdrupdam

Villaen er renoveret og tilbyder en unik kombination af hverdagsluksus og funktionalitet. Designa køkkenet er opført i høj kvalitet og hårde hvidevarer i stål fra 2016.

Køkkenet har et stort vinduesparti hvilket giver et fantastisk lysindfald og de lyddæmpende lofter giver en behagelig akustik. I forlængelse af køkkenet ligger den hyggelige dagligstue med adgang til 2 gode værelser. Stort soveværelse med god skabsplads. Husets badeværelse er udført i flotte materialer og gulvvarme. Godt bryggers med vaskefaciliteter og opbevaringsplads.

Ejendommen fremstår topmoderne. Udover en indflytningsklar bolig, får man tilmed en rummelig garage samt et værksted. Huset omkranses af en smuk have, som er nøje anlagt, så man får glæde af solen fra morgen til aften. Haven gemmer på en veltrimmet beplantning samt skønne hyggekroge og en stor terrasse.

Her kan fremhæves: træ/alu vinduer, bad fra 2010, gulvvarme i hele huset med trådløs styring, tag fra 2017.

Beliggenheden er tæt på by og natur. Villaen ligger på et lukket vænge, hvor der hersker et godt og stærkt naboskab. Der er gode muligheder for offentlig transport, og Bramdrupdam har alt fra indkøbsmuligheder til skoler og sportsfaciliteter. Marielundsskoven er klar til lange gå- og løbeture. Der er nem adgang til motorvejen.

Denne ejendom skal opleves.

Læs mere om de nye planer for området på www.kolding.dk/troldhedestien.dk

Der er ved at blive etableret støjskærm som forventes afsluttet 2018. Læs mere på: http://www.vejdirektoratet.dk/DA/vejprojekter/stoejskaerm_Brandrupdam/Sider/default.aspx

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.