Åstorpvej 10A, 6093 Sjølund

Flot villa med dobbelt garage i Sjølund.

Her er en skøn villa som er løbende renoveret og fremstår i en flot velholdt stand. Kvalitet er nøgleordet, når denne ejendom skal beskrives. Alle løsninger er gennemtænkt, og der er virkelig kælet for detaljerne med træ/alu vinduer, store panoramavinduer, en stor dobbelt garage til hobbymanden med passion for biler eller som fitness rum. Mulighederne er mange.

Køkkenet er stort, praktisk og fremstår lyst og pænt. Husets 168 kvadratmeter giver god plads - der er en børneafdeling med 3 gode værelser i forskellig størrelse, så der er rig mulighed for at have plads til børn, gæster og måske endda et hjemmekontor. Stort soveværelse med skabsplads. Fra køkkenet er der adgang til den fantastiske opholdsstue med lofter til kip og gulvvarme. Dejligt badeværelse med gulvvarme som er godt indrettet.

Fra husets fantastiske terrasse er der mulighed for at nyde roen - også på de dage, hvor vejret ikke viser sig fra sin bedste side.
Lokalmiljøet er aktivt og byder på en god skole, indkøbsmuligheder og en multihal. Desuden er der ca. 6 min til den nye motorvej afkørsel v. Kolding Syd og ca. 4 km til vandet som byder på en børnevenlig strand.

Kom ud og se denne skønne ejendom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.